Thisted Camping-strækningen

Thisted Bed and Breakfast

Thisted Camping-strækningen ligger udfor Thisted Camping. Man kan parkere 50 meter fra fiskepladsen og derfra gå lige ned til den via. en sti. Strækningen går på sin vis fra Stenene udfor Thisted Renseanlæg og hen til Synopal Havn.

Der er en sti langs strækningen fra ende til anden.

Om sommeren er der en del badegæster, kajakroere og paddleboardere. Skal man være heldig at fange noget om sommeren, skal man derfor gøre sig i nattefiskeri eller lystfiskeri, i de helt sene aftentimer eller de tidlige morgentimer.

Dog er fiskeriet efter havørreder ikke specielt givende under den årstid. Derimod kan der fanges ål flere steder langs strækningen. Også når mørket falder på.

Læs også om ålefiskeri i en anden spændende fjord her: Lystfiskeri efter ål i Mariager Fjord…

Vand og bundforhold

Thisted Camping-strækningen er en utrolig lækker fiskeplads og på sin vis alsidig. Man møder både et mindre lavvandsområde og et område med dybt vand tæt på campingpladsen. Selvom fiskepladsen er lille, byder den på en utrolig varieret bund. Muslinger, østers, store og små sten, lys sandbund og en mere mørk-sandet bund, er alt sammen at finde her. Flere badekar er også at se langs strækningen. (Fordybninger i bunden tæt under land)

Fiskepladsen er klart mest givende, når det kommer til havørreder, i forårs- og efterårssæsonen. De fleste dage er morgen og aftenfiskeriet at foretrække.

Man kan vadefiske eller fiske fra land langs hele trækningen.

Lystfiskeri efter havørreder på denne fiskeplads er ikke set så tit. Men de få lystfiskere der forsøger sig tidlig morgen og sen aften, har til tider heldet med sig. Oftest via. brugen af blink eller kystwoblere, da havørrederne typisk er et stykke ude på pladsen. I længere kast udad.

Vandet er ofte klart her, men kan i kraftig vind fra vest eller syd, blive en anelse grumset.

Årstider – fiskearter ved Thisted Camping-strækningen – Limfjorden

Havørred: Havørrederne ved Thisted Camping-strækningen, er flest om foråret og om efteråret. Som tidligere nævnt, kan de fanges lige før solopgang og lidt efter, samt i aftenskumringen. Sådan er det langt fra på alle fiskepladser i Limfjorden, men her er det.

Blink i neutrale farver er mest fangstgivende. Her er tale om silde- og tobisimitationer. Samt brune farver. Så naturtro som muligt.

Mindstemål: 40 cm.

I Limfjorden er det kun farvede havørreder, som har en fredningsperiode. Det fra d. 16. november til d. 15. januar. Dvs. at fisk i yngledragt skal genudsættes.

I fredningsperioden må man kun tage helt blanke fisk med løse skæl med hjem.

Der er ingen fredningsbælter ved denne fiskeplads.

Hornfisk: Hornfisken er at finde overalt i Limfjorden fra maj måned og ca. 3-4 måneder frem.

Intet mindstemål og ingen fredningstid.

Parkering

Klik på linket for at se hvor du kan parkere: Parkering


Bo i hytter med udsigt ud over denne fiskeplads her: Thisted Camping…