Kragh´s Jagt og Fiskeriartikler

Kragh´s jagt og Fiskeriartikler har et kæmpe udvalg af fiskegrej til lystfiskeri i Limfjorden.

Kragh´s jagt og fiskeriartikler – Limfjordens bedste grejbutik

Kragh´s jagt og Fiskeriartikler er en af de største og mest grejspækkede butikker langs Limfjorden. Det enorme udvalg af fiskegrej og fiskeudstyr, samt alt til jagt, kan man sagtens bruge et par timer på at gennemgå… Butikken har også outdoorudstyr og beklædning til de fleste aktiviteter ude i naturen.

Kragh´s jagt og Fiskeriartikler har alt til lystfiskeri i Limfjorden. Det uanset hvilke fiskearter man vil fiske efter. F.eks. har de et stort udvalg af blink, kystwoblere, gennemløbsblink og fluer m.m. til fjordens havørreder. Til makrel og sild kan man købe diverse forfang. Det samme kan man til fjordens skrubber. Man kan ligeledes købe børsteorm året rundt.

Er man til fiskeri efter hornfisk, som der alle dage har været mange af i Limfjorden, kan man finde alt til det fiskeri også.

Havbarsen har man også et godt udvalg af fiskegrej til i denne butik. Blink i alle størrelser, poppere, shads og jigs, fluer ligeså.

Det brede udvalg af fiskestænger og fiskehjul dækker alle lystfiskeres behov, uanset om man er begynder, let øvet eller øvet og uanset alder.

Westin, Shimano, Daiwa, ABU, Penn, Sportex, Savage Gear, Quantum, Mitchell, Falkfish og Redington, er bare nogle få af de mange mærker de forhandler i denne enorme grejbutik.

Kragh´s jagt og Fiskeriartikler – webshop og fysisk butik

Kragh´s jagt og Fiskeriartikler består blandt andet af en stor fysisk butik, beliggende imellem Aggersund og Fjerritslev. Man kan dog også købe både grej og beklædning online via. deres webshop. Se den her: Kragh´s-onlinebutik…

Servicen er i top uanset om man besøger butikken eller vælger at handle online.

Grejbutikken har åben 5 dage i ugen. Fra tirsdag til og med lørdag. Se åbningstiderne på deres hjemmeside.

Adresse og kontakt

Kragh´s jagt & fiskeriartikler – Aggersundvej 322 – 9690 Fjerritslev – Telefon: 98 21 31 21 – Mail: info@kraghs-jf.dk – Facebook: Klik her… – Hjemmeside: Kraghs-jf.dk