Thisted Camping

Thisted Camping ligger lige ved Limfjorden.

Thisted Camping – lystfiskeri

Thisted Camping ligger perfekt placeret, både i forhold til lystfiskeri i Limfjorden, men også når det kommer til de mange muligheder langs Vestkysten.

Udover at man kan fange havørreder og hornfisk nede foran campingpladsen, så er der ikke langt til den givende fiskeplads ved Eshøj Plantage. På gåben langs fjordbredden, er der kun 1,5 km. dertil og man kan fiske hele vejen.

Mors er den bedste ø i Limfjorden til fangst af havørreder. Især de nordlige vige, samt Dråby Vig på sydsiden, er altid gode for en havørred eller to. Det tager kun 15 minutter i bil, at køre til Mors fra Thisted Camping.

Klitmøller er kendt for surfing og det populære paddleboarding… Men… Hvad mange ikke er klar over er, at det også er en af Danmarks bedste fiskepladser til fangst af havbars. Den store havaborre “migrerer” til Danmark sydfra i sommersæsonen, for derefter at vende tilbage, når den danske kulde sætter ind.
Kun 16 minutters kørsel i bil fra campingpladsen, er den spændende mulighed for fangst af havbars at finde.

Flere steder i fjorden kan man også fange skrubber, men de er ikke nemme at komme til med fisketang mere… Derimod kan man køre til Hanstholm på 20 minutter fra Thisted Camping og fiske efter rødspætter, skrubber, makrel, sild, havbars og til tider torsk og sej.

Man har en bred palet af muligheder, når man overnatter på denne hyggelige og velplacerede campingplads i Thisted.

Overnatning på Thisted Camping

Det er muligt at overnatte i hytte, lejlighed, campingvogn, autocamper og telt på Thisted Camping. Pladsen ligger helt ud til Limfjorden og man har som overnattende gæst flere steder fra, udsigt over vandet.

Aktiv ferie er en del af konceptet og i området er et væld af muligheder udover lystfiskeri, det for hele familien. Bl.a. dykning, golf, vandreture og kitesurfing m.m.

På Campingpladsen er en weekendcafé, som har åbent i sommerferien og en lille butik, hvor man kan købe kolde øl og vand, is og slik.

Der er 100 meter til den nærmeste købmand.

Adresse og info

Thisted Camping – Iversensvej 3 – 7700 Thisted – Tlf.: +45 97 92 16 35 – Mail: mail@thisted-camping.dk – Hjemmeside: Camping i Thisted…


Læs mere om fiskepladsen ude foran campingpladsen: Klik her…


error: Content is protected !!