Vandkanten – Bed and Breakfast i Løgstør

Vandkanten Bed and Breakfast ved Limfjorden.

Vandkanten Bed and Breakfast i Løgstør, består af to skønne værelser. Ét stort værelse med lækker udsigt over Limfjorden. Fjordbredden er kun 30 meter fra indgangen til denne velplacerede overnatningsmulighed. I værelset er et spisebord med 4 stole, 2 senge, en sofa, et fjernsyn og et garderobeskab.

Fra værelse nummer to er ingen udsigt og desuden er det også en anelse mindre, men dog ikke småt… Der er tale om et værelse stort nok til 2 personer. I dette værelse er også et spisebord med stole, et fjernsyn, en lille hyggekrog og et garderobeskab.

Køkkenet og badeværelset deles imellem de to værelser. Der er tale om et lækkert badeværelse, som både er rent og rummeligt. Man kan frit benytte sig at stedets vaskemaskine og tørretumbler, som også er at finde inde i badeværelset.

Køkkenet er et lille tekøkken, med køleskab, elkoger, spisebord og stole, samt mikrobølgeovn og brødrister.

Vandkanten ligger meget tæt på Løgstør centrum. Der er flere gode spisesteder i byen, et par hyggelige barer, samt rigeligt med indkøbsmuligheder.

Huset er oprindeligt et gammelt fiskerhus fra 1874. Men med en topmoderne og lækker indretning, er det ikke til at se i dag.

Gulvene knirker en smule, men er man lidt nostalgisk, bidrager det kun til yderligere hygge.

Fiskepladser tæt på Vandkanten Bed and Breakfast

Flere gode fiskepladser nær Vandkanten er at finde. Nogle af fjordens bedste til fangst af havørreder, ligger endda indenfor 10-15 minutters kørsel fra huset. Rønbjerg, Staun, Lendrup Strand og “Løgstør Vig”, er nogle af de havørredpladser der er tale om. Sidstnævnte fiskeplads kan gås til på kun 2 minutter.

Vilsted Sø, hvori man kan fange aborrer, gedder, ål og havørreder, ligger kun 14 minutters kørsel væk. Denne børnevenlige sø er åben for alle. Kun statens fisketegn er et krav for lystfiskere over 18- og under 65 år. Læs mere om det her: Statens Fisketegn…

Man kan også fange sild fra Løgstør Havn lige ved overnatningsstedet, samt ved Aggersundbroen, 6 km. væk. Her er tale om lystfiskeri i marts/april/maj.

Er man til havbarsfiskeri langs den jyske vestkyst, ligger flere gode fiskepladser indenfor kun 40 minutters kørsel fra Vandkanten Bed and Breakfast. Eksempelvis Bulbjerg, Lild Strand og toppladsen Svinkløv Strand, som er en af de bedste i landet til fangst af havbars.
Læs mere om fiskeriet efter denne velsmagende- og spændende fiskeart her: Havbars.dk 

Adresse og info

Vandkanten – Rådhusgade 1. – 9670 Løgstør – Tlf.: Hanne +45 30 53 47 52 – Kai +45 22 98 79 86 – Mail: kaidahl@live.dk – Find vej: Maps…