Thisted Bed and Breakfast

Thisted Bed and Breakfast

Thisted Bed and Breakfast – lystfiskeri

Thisted Bed and Breakfast ligger perfekt placeret i forhold til lystfiskeri i Limfjorden. Overnatningsstedet er også godt placeret, når det kommer til de mange fiskemuligheder langs Vestkysten. Det tager f.eks. kun 17 minutter at køre til Klitmøller, som udover at være et dansk surferparadis, også er en god fiskeplads til fangst af både havbars og makrel. Man kan desuden køre til Hanstholm Havn på kun 23 minutter.
I havnen kan man fange sild, makrel og torsk. Både nord og syd for havnen kan havbars, hornfisk og makrel fanges.

Mors er den bedste ø i Limfjorden til fangst af havørreder. Især de nordlige vige, Dråby Vig på sydsiden og Glomstrup Vig, er altid gode for en havørred eller to. Oftest flere… Det tager kun 15 minutter i bil at køre til Mors fra denne bed and breakfast i Thisted.

Vandet Sø som kan køres til på ca. 11 minutter, byder på spændende lystfiskeri i ferskvand efter både gedde, aborre, ål og endda helt.

Overnatning og faciliteter

Der udlejes 6 hyggelige, rummelige og nyistandsatte værelser. Et fællesrum med bl.a. en bar står til rådighed for de overnattende gæster. Adgang til fælles toilet og bad, samt et køkken, er også en del af prisen og opholdet.

Bemærk: Man kan tilmed leje hele huset hvis ønskes.

Der er rig mulighed for aktiv ferie for både par, hele familien, vennegruppen eller venindegruppen. I området er et væld af aktivitetsmuligheder udover lystfiskeri. Bl.a. dykning, golf, vandreture og kitesurfing m.m. Overnatningsstedet udlejer desuden kajakker – Sit On Top-kajakker/fiskekajakker. Læs mere om det her: Kajakudlejning…

Det tager kun 3 minutter at køre til Thisted Centrum. I byen er restauranter for enhver smag, indkøbsmuligheder og muligheder for shopping.

Adresse og info

Thisted Bed and Breakfast – Solbakkevej 72 – 7700 Thisted – Mobil: 41162005 – Mail: thistedbedandbreakfast@gmail.com – Hjemmeside: Bed and breakfast…


Læs om flere spændende havørredpladser i Limfjorden nær overnatningsstedet: Limfjorden Nordvest…