Skagen og omegn

Skagen og omegn er et mekka for lystfiskere. Læs mere her...

Skagen og omegn er et sommer-slaraffenland for lystfiskere. Ligesom i Frederikshavn, Sæby og omegn, kan der også her fanges mange forskellige fiskearter.

Skagen Havn byder på spændende fiskeri efter makrel, sild, hornfisk, torsk, sej, havørred, multe og fladfisk.

Stranden syd for havnen, samt nordpå, op omkring Grenen og hele vejen ned til Skiveren på vestkysten. kan man gå på sandet i bare fødder og fange makrel, havørred, havbars, hornfisk, laks, samt pighvar.

Den velsmagende almindelige fjæsing, er også at finde i Skagen og omegn – Danmarks anden-giftigste fisk – næst efter Lille Fjæsing.

Det der gør lystfiskeriet i Skagen så unikt er, udover placeringen, også lyset, udsigten ud over det uendelige vand og fiskeriet over den rene sandbund. Man bliver hurtigt overrasket over, hvad muligt er, i dette eventyr af et område…

Info om lystfiskeri i Skagen og omegn

Den første og mest omfattende side om lystfiskeri i Skagen samt i området omkring, kom til verden i 2019. Siden viser hvor, hvornår og hvordan de mange fiskearter kan fanges. Derudover kan man også se flotte fangstbilleder deroppe fra.

På den spændende onlineguide, kan man både læse dybdegående artikler om fiskeriet, samt se videoer fra området.

Man kan desuden også læse om de overnatningsmuligheder der er i toppen af Danmark. De som gerne vil have lystfiskere på besøg og som har faciliteterne til formålet.

Se siden her: Lystfiskeri i Skagen…


Læs også om markelfiskeri i de 2 yderender af Limfjorden i dette link: Klik her…