Lystfiskeri i Limfjorden – urørte områder.

Lystfiskeri i Limfjorden i urørte områder, er stadig en mulighed i dag.

Lystfiskeri i Limfjorden – urørte områder, er en artikel om den eneste fjord i Danmark, hvor det stadig er muligt at finde nyt og urørt fiskevand.

Lystfiskeri i Limfjorden går mange år tilbage og er stadig i dag almindelig udbredt. Fjorden er dog 180 km. lang, har 2 sider, et utal af vige, bredninger og sunde. For ikke at tale om fjorde i fjorden.

Nogle fiskepladser skal man sejle til. Det for at komme nemmest til dem. Hvis man derimod vælger at gå, skal man i mange tilfælde vandre flere kilometer fra hvor der kan parkeres. Til tider endda igennem ufremkommeligt landskab.

En del af jorden eller al jorden på vejen ned fiskepladserne, er tilmed ofte privatejet og er derfor slet ikke tilgængelig i det hele taget.

Undtagelsen er, hvis man tager “fjordvejen”. D.v.s. langs vandet fra en tæt på placeret fiskeplads, hvis der da er en…

Limfjorden er så enorm, at der er flere områder som få har affisket, hvis nogen som helst, og få fiskepladser mange lystfiskere nogensinde kommer til at besøge.

Det er den eneste fjord i Danmark, som har så meget urørt fiskevand. Hvilket på sin vis gør den ganske unik samt åben for fortolkning og nytækning.

De svært tilgængelige og mindre kendte områder

Når man taler om urørte områder i Limfjorden, er det ikke ensbetydende med ukendte områder. Ofte er det fiskepladser, som man næsten ikke kan komme til gående.

Nordsiden er den del af fjorden, som har flest urørte strækninger. Flest i den centrale-vestlige del.

Den vestligste del, både i syd og i nord, har flere områder, som ofte ikke besøges. I de fleste tilfælde fordi, områderne ikke er beskrevede og derfor heller ikke offentlig kendte. Andre fordi få tror på dem og derfor ikke giver fiskepladserne en chance.

Desuden er nordjyder generelt ikke en del af den danske befolkning, som har det største behov for at fiske for, at hente anerkendelse på sociale medier via. enhver tilkommet fangst. De fisker for at spise eller simpelthen bare for at fiske og trække den friske luft ude i naturen. På den måde kan man sige, at de fisker af de helt rigtige og måske, sundeste grunde.


Læs mere om det at fiske for at få social accept: Hvem sagde lystfiskeri?


Lystfiskeri i Limfjorden – urørte områder – gå på opdagelse

Der er ingen tvivl om, at Limfjorden kan måle sig med alle andre fjorde i Danmark, når det drejer sig om lystfiskeri. Men derudover også smukke og alsidige natur-scenarier.

Det antal fiskepladser hvor man kan fange fisk, som lystfiskerne kender til, er kun en lille brøkdel af dem der eksisterer og repræsenterer kun en brøkdel af, hvad muligt er.

Skal man have et ægte dansk eventyr i et forholdsvis ukendt landskab, kan det findes langs Limfjordens bredder…

/Jari


Finde spændende fiskepladser i Limfjorden på denne side. Se f.eks. under toppladser, som repræsenterer nogle af de bedste og mest stabile  fiskepladser i Fjorden: Klik her…