Lækre ferielejligheder på Fur

Lækre ferielejligheder på Fur

Lækre ferielejligheder på Fur udlejes. Alt i alt er der 3 lejligheder man kan vælge imellem. Lejlighederne er utrolig lækre og i forhold til de fleste i samme prisklasse rundt om i landet, er disse lækre indrettede, hyggelige og på grænsen til det luksuriøse.

Lystfiskeri på Fur nær lejlighederne

Da Fur ikke er specielt stor, er det på sin vis ligegyldigt, hvilken lejlighed man vælger at bo i. Her må smag og personlige ønsker overnatningsmæssigt og områdemæssigt i stedet komme ind.

Lystfiskeriet rundt om øen er spændende året rundt, men om foråret og sommeren igennem er der flest hornfisk og ål. Sommerbyder også på udmærket fiskeri efter makrel. Foråret og efteråret er de absolut bedste årstider, når der skal fanges havørreder rundt om Fur.

Læs mere om lystfiskeri på Fur her: Fur Lystfiskeri…

Lækre ferielejligheder på Fur – valgmulighederne

Sundevej 53

Her er tale om en lille hyggelig ferielejlighed med tekøkken og eget bad. Fra lejligheden er der en flot udsigt over Limfjorden. Denne overnatningsmulighed er placeret på Furs sydøstlige del.

Der findes en 3/4 seng af høj kvalitet, så en god nattesøvn er så godt som sikret. Derudover er der en sovesofa, med mulighed for opredning. Max. 4 personer i ferielejligheden-

Der er mulighed for parkering af bil og cykler.

En lille terrasse med havemøbler udsigt ud over vandet kan benyttes af overnattende gæster. En gasgrill med kogeblus står også til fri afbenyttelse.

Lejligheden er ca. 40 m2. og har eget bad og toilet.

I stuen findes der et hyggehjørne med lænestol, sovesofa og sofabord, samt fjernsyn med mange kanaler. Der findes ligeledes et spisebord med 4 stole

I køkkenet er køkkenvask med koldt og varmt vand, køleskab med en lille fryser, kaffemaskine, mikroovn, el-kedel, håndmixer, brødrister, el-kogeblus, gryder og pander, samt porcelæn til 4 personer m.m.

Se billeder af lejligheden eller book her: Sundevej 53…

Togvognen – Perron 53

Togvognen består egentlig af 2 vogne – en lille og en stor. Denne overnatningsmulighed er placeret på Furs sydøstlige del.

Vognene er sammenkoblet via. et vindfang. I den store vogn er to enkeltsenge, spisebord og stole, samt et lille tekøkken.
I tekøkkenet er der en køkkenvask med koldt og varmt vand og et køleskab med en lille fryser. Derudover er der kaffemaskine, el-kedel, brødrister, håndmixer, æggekoger og et elkogeblus med gryder og pander til. I det gamle skab er der porcelæn til 4 personer m.m.

I den lille vogn er der både bad og toilet.

På perron 53 (terrassen) er der havemøbler og gas-grill med kogeblus. I togvognen findes der hynder til havemøblerne og tæpper til de kolde aftener. Desuden findes der en udvendig bruser med varmt og koldt vand, så der er mulighed for et hurtigt bad i det fri.

Se billeder af togvognen eller book her: Togvognen…

Skovtved 19

Denne overnatningsmulighed er placeret midt ude i naturen. Det på Furs nordøstside tæt på Færker Odde. Her kan man finde ro og fred…
Denne sidste af de 3 lækre ferielejligheder på Fur er 70 m2. Den er indrettet i underetagen af et sommerhus. Resten af huset er privat

Her har man mulighed for at lave mad i et udekøkken, placeret på terrassen.

I lejligheden som har egen indgang, er der bad og toilet, hyggelig stue med sovesofa (mulighed for 2 opredninger), sofabord og fjernsyn.

Soveværelset er med en 3/4 seng . Der er adgang til køkkenet gennem soveværelset. Der er også adgang til køkkenet direkte fra terrassen.

Køkkenet er på sin vis et the-køkken, da madlavningen klares på et el-kogeblus, i mikroovnen, eller i udekøkkenet.
I køkkenet er der en køkkenvask med koldt og varmt vand. Der er også et køleskab med en lille fryser, mikroovn, kaffemaskine, håndmixer, el-kedel, brødrister, el-kogeblus, gryder og pander, samt porcelæn til 4 personer. Der er også en spisekrog i køkkenet, hvis vejret ikke tillader, at man sidder udenfor.

I udekøkkenet er en gas-grill, et kogeblus og en vask med koldt og varmt vand.

Se billeder af ferielejligheden eller book her: Skovtved…

Lækre ferielejligheder på Fur -kontaktadresse og info

Lækre ferielejligheder på Fur – Sundevej 53 – 7884 Fur – Tlf.: +45 20 53 35 35 – Mail: tovesohn@overnatning-fur.dk – Hjemmeside: Overnatning-fur.dk