Havbars – fiskeri fra Vestkysten

Havbars - fiskeri fra vestkysten. En spændende mulighed.

Havbars – fiskeri fra Vestkysten. Ude for enden af Limfjorden, kan man fange havbars. Egentlig er der tale om begge ender, men den vestlige ende, er langt mere sikker end den østlige. Havbarsen kan desuden fanges langs det meste af Vestkysten. Det bedste fiskeri finder man nede fra Bovbjerg Fyr og op til og med Grenen. Hundredevis af fiskepladser…

Fiskemetoderne er mange, men da havbarsen ikke er en kompliceret fisk at fange, men til tider – kun at finde, så er kun en metode som i bund og grund er nødvendig. Det er til gengæld også den mest givende. Fiskeri med et sølv-farvet blink. Se ét eksempel af mange i denne video: Klik her…

Man kan både fange de spændende fisk fra land, samt fra evt. flydering eller båd. Sommerfiskeriet er klart at foretrække, gerne fra juni til og med september, og efterhånden også i oktober.

Info om havbars – fiskeri fra Vestkysten

Siden om havbars og havbarsfiskeri i  Danmark, har jeg lavet for at dele mulighederne, som jeg finder hvert år under mine mange ture.

Jeg har i 2020 i særdeleshed, hygget mig med at lege med forskellige fiskemetoder, såsom popperfiskeri samt fiskeri med eksempelvis shads og jig-haler.

Siden og havbars indeholder en del fiskevideoer, artikler om havbarsfiskeri, grej og udstyr dertil og flotte billeder fra mine ture.
Jeg sætter typisk 1,5 måned af til fiskeriet hvert år og besøger flere end 70 pladser i perioden. Jeg er ude i al slags vejr, men der er nogle vejr.perioder jeg helst vil fiske under. De kan også læses om på siden.

Jeg håber du i fremtiden vil få øjnene op for det spændende fiskeri via. siden.

Se den her: Siden om havbars…

Rigtig god fornøjelse.

/Jari

Agger Tange for enden af Limfjorden på vestsiden, er et godt sted til fangst af havbars. Se en fangst derfra her: Agger…