Frederikshavn – Sæby og omegn…

Frederikshavn - Sæby og omegn, byder på lystfiskeri efter et væld af spændende fiskearter

Frederikshavn – Sæby og omegn, byder på lystfiskeri efter et væld af spændende fiskearter. Fiskeriet kan både foregå fra kysten, stranden, i havnene, i søer, åer og i put and take søer.

Fiskeriet er generelt nemt at komme til og derfor også i særdeleshed velegnet til både familier på tur, samt begynderen, som gerne vil have succes på sine første fisketure.

Der er muligheder for store havørreder, laks og havbars, samt pighvar for den mere erfarne, som ønsker at fange den næste drømmefisk. Allesammen fra land.

Info om lystfiskeri Frederikshavn – Sæby og omegn

De mange muligheder i Nordjylland, har i en lang årrække ikke været mulige at læse sig frem til. Det er de nu. En side har samlet langt de fleste muligheder, hvis ikke alle, på én og samme onlineguide.

Siden er gratis at benytte og er detaljefyldt. Det med både artikler, fiskepladser og fiskevidoer.

Se den her: Lystfiskeri i Frederikshavn

På siden kan man læse om lystfiskeri efter torsk, sej, makrel, havbars, havørred, ål, ålekvabbe, skrubbe og rødspætte, pighvar m.fl…

Det store hit er Frederikshavn Havns nye og lange mole på 1,8 km. Uden for enden af denne, fisker man i vand ned til 14 meter i dybden. Om sommeren især, er der mange store torsk at fange derfra.

God fornøjelse…

Lystfiskerilimfjorden.dk


Læs også om det at fange havbars fra vestsiden af Limfjorden i dette link: Limfjorden – et utal af muligheder…