Nibe Camping

Nibe Camping tilbyder overnatning ved Limfjorden

Nibe Camping – lystfiskeri

Nibe Camping ligger helt ud til Limfjorden. Flere spændende fiskepladser til fangst af både havørred og hornfisk, er indenfor få minutters kørsel fra campingpladsen. Strækningen lige ude foran, er en glimrende helårs-fiskeplads til fangst af havørred.

Kører man eksempelvis til Aalborg eller Aggersund, kan der også fanges sild – typisk i marts og april. Begge byer kan nås indenfor en halv times kørsel i bil.

Også flere spændende åer og bække er at finde i området nær campingpladsen. Herunder Binderup Å, Nørrevad Bæk, Dybdal Bæk, Halkær Å, Vidkær Å, Risbæk og Munkbæk mfl. Det er derfor ikke noget under, at havørredfiskeriet i dette område af Limfjorden, kan være sublimt. Langt de fleste vandløb i området har opgang af havørreder.

Overnatning på Nibe Camping

Det er muligt at overnatte i hytte, værelse, campingvogn, motelhytte og feriehus på denne campingplads. Der er både overnatningsmuligheder for hele familien, vennerne på tur, parret, som ønsker en hyggelig weekend ved vandet eller gruppen på den evt. årlige fisketur og sammenkomst.

På campingpladsen er et spisested, som er åben hele året. Derudover har pladsen sin egen mini-butik og 2 km. derfra, gode indkøbs-muligheder i Nibe By.

Nibe Camping er indbegrebet af god service, aktiv ferie med et utal af muligheder og skøn nordjysk natur.

Adresse og info

Nibe Camping – Løgstørvej 2 – 9240 Nibe – Tlf.: +45 98 35 10 62 – Mail: info@nibecamping.dk – Hjemmeside: Nibecamping.dk


Læs mere om en fiskeplads tæt på campingpladsen: Lundbæk…


error: Content is protected !!